Cum comand

Pentru a plasa o comanda in magazinul online Yolo Bloom, va rugam sa urmati pasii de mai jos.

1. Adauga Produs in Cos

Pentru a adauga un produs in cos puteti utiliza butonul “Adauga in Cos” din paginile de categorii de produse sau din paginile de produs individuale. 

2. Plaseaza Comanda

Pentru verificarea cosului si plasarea comenzii este nevoie sa dati – accesati cosul de cumparaturi din partea de sus-dreapta a paginii si sa alegeti una din optiunile: “Vizualizare Cos” sau “Checkout” (Plasare Comanda)

3. Completare Informatii Livrare si Finalizare Comanda

Pentru a finaliza comanda este necesara completarea urmatoarelor campuri:

3.1 ADRESA FACTURARE/LIVRARE

Va rugam sa completati toate campurile obigatorii (marcate cu *) inainte de finalizare comenzii.

3.2 CUPOANE REDUCERE

In cazul in care detineti un cod de reducere valabil in magazinul Yolo Bloom, va rugam sa il introduceti in partea de sus a paginii de plasare a comenzii (deasupra sectiunii Adresa Livrare/Facturare)

3.3 SELECTARE METODA PLATA, METODA LIVRARE SI FINALIZARE COMANDA

In partea dreapta a paginii de plasare a comenzii puteti selecta Metoda de Plata (Ramburs sau cu Card Bancar*), precum si Metoda de Livrare** (Posta Romana sau Curier Rapid). Dupa ce ati selectat campurile aferente puteti plasa comanda prin click pe butonul “Plaseaza Comanda”.

* Platile efectuate cu Card Bancar sunt procesate prin platforma mobilPay (tranzactiile prin intermediul acestei platforme sunt 100% securizate)

** In cazul comenzilor care depasesc pragul necesar obtinerii transportului gratuit va rugam sa selectati optiunea aferenta.